2008. július 23., szerda

Kétségbeesés és kárpótlás

Violininek igaza lett és kinőttem az anyagtárolómat, köszönhetően a Passzió-Meridában meghirdetett akciónak is :-). Sebaj gondoltam, varrok még egyet. Volt is egy csíkos anyagom, ami pont erre termett. Kicsit vastagabb, farmervászon, de gondoltam legalább jó tartása lesz. Sajnos csak addig jutottam, hogy hosszában végigvarrtam, de már az alját kézzel kellett bevarrnom és a sarkokat meg se mertem kísérelni :-((( Túl vastag lett a vlies-szel együtt, alig fért a talp alá, vinni pedig egyáltalán nem vitte, hiába toltam-húztam. Ilyenkor mit lehet tenni? Szét kell szedni és újrahasznosítani?


Nagyon rosszul érintett a dolog, mert kevéske szabadidőmben imádok alkotni, és olyan jó ha sikerélménnyel ér véget. Most teljes volt a csőd, másfél óra kárba veszett. Úgy döntöttem, hogy gyógyírra van szükségem, ezért este nekiálltam a Meseboltban pár hete vett gyönyörű anyagokból (a fehér is kockás, kis fehér virágokkal) megvarrni Annám fürdetéshez használt vattájának tasiját. Az ívekkel megint küzdöttem kicsit, de kezd reménykeltően alakulni! Alig egy óra alatt megvoltam vele, és a fotó óta már ringli is került bele, és boldogan szolgálja kis úrnőjét :-).

Anyukám pedig megígérte, hogy elviszi magával, és megpróbálja az öreg Singerrel (lábbalhajtós), hátha "ő" megbírkózik vele.

1 megjegyzés:

Julcsi írta...

Hihi! Ismerős a kevéske szabadidő szindróma:-) Hátha anyukádnak sikerül!