2009. február 1., vasárnap

Visszatérés

Hát, több mint egy hónap eltelt azóta, hogy utoljára erre jártam... Az újévet Kőszegen, egy régi kis üdülőben töltöttük barátainkkal és gyerekeikkel, úgyhogy jó kis gyerekzsivaj volt az 5 nap alatt amit ott töltöttünk tévé és internet nélkül. Nem gondoltam volna de isteni volt!


Aztán megkezdődtek a hétköznapok. Bár nem varrással, de alkotással telt az időm, aminek eredményét hamarosan megmutathatom nektek is. Közben azért egy apróságot varrtam kedves barátnémnak, akinek köze van a többi alkotáshoz is. Ez egy "Lidis-szatyi"http://folt-naplo.blogspot.com/2008/06/lidis-szatyor-tutorial.html a,inek leírását ezúton is köszönöm b_ildinek. Kicsit változtattam rajta, aminek oka a ferdepántozás és köztem lévő kritikus viszony. Nem szeretem kézzel körbeöltögetni... Szóval vatelin helyett egy bébitakaróból maradt fleece darabot használtam, a mintát és ezt színével egymáson körbevarrtam, hagytam egy rést, ott kifordítottam. Színtelen cérnával a legkülső varrás nyomában varrtam fel a szatyorra. Egyébként életem első papírravarrása volt, és nagyon élveztem! Tényleg nagyon pontosan lehet így varrni. Az alapanyag a korábban ajándékba kapott mintacsíkokból származik, pont mégegy ilyen kijött belőle, csak azt már nem volt időm megvarrni :-). A fotó lehetne jobb, de este 10-kor készült, mert addigra sikerült a gombot is felvarrnom, aztán már csomagoltam is és másnap már új gazdájánál volt.

Még tartozom egy gyerekkori történettel, és tavalyi olvasmányaimmal is. Ez még vár egy kicsit, mert a "nagy alkotásomat" kell befejeznem előbb :-).

5 megjegyzés:

Zelnice írta...

Már vártalak vissza :-)
És olyan nagyon titokzatos vagy,hogy már alig várom hogy kisüljön,mi is az a nagy mű!

Hokata írta...

Gondoltam már írok Neked, hogy hova tűntél?
S erre, telepátia.
Kíváncsian várom a titokzatos alkotást.

Barbi írta...

Jó hallani végre rólad! Szusszanj egy kicsit!

Edige írta...

Jó, hogy visszajöttél!

UKati írta...

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a kedves fogattatást!