2009. február 18., szerda

Megérkeztek az első madárkák


Még szerencse, hogy a virágokat nem varrtam teljesen össze, mert új ihletet kaptam. Az arany középút a 3 db 3-levelű sziromból álló virág lett, egy színből. Mindegyikhez varrtam egy madárkát is. Kellemes meglepetésként ért, hogy a transzferfólia selyemszalagon is működik, így végre nem felejtettem el cimkézni sem.

Nagyon tetszenek, már négy van készen, legalább további 6 megvarrva, kifordítva, részben kitömve várja, hogy befejezzem, és még háromféle várja, hogy kiszabjam és megvarrjam. Eredetileg meg akartam várni, hogy mind készen legyen és egyszerre mutassam meg őket, de most pár napig megint dolgozom kell, és addig meg nem bírtam volna ki, hogy ne mutassam meg nektek. A kész virágos-madárkák az étkezőnkben lógnak az ikeás üvegkeretek aljáról. Nagyon "tavaszos" az érzés!

4 megjegyzés:

Hokata írta...

Katám! Nagyon szépek lettek! Kedvet csináltál, hogy én is befejezzem az én lógókáimat, már 2 hónapja megvarrtam őket, csak összekellene állítani. Én szívekkel fogom a madarakat fűzni, de ez a virág nagyon jó. Ez saját kútfő?

UKati írta...

A madár és a virág Tilda, de az egyik a téli könyvben a másik a nyáriban van... Csináltam belőlük tavaszt!

KicsiKató írta...

Jajj, de jók ezek a színek! Igazán tavaszias hangulatot árasztanak!!

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲