2009. február 18., szerda

Megérkeztek az első madárkák


Még szerencse, hogy a virágokat nem varrtam teljesen össze, mert új ihletet kaptam. Az arany középút a 3 db 3-levelű sziromból álló virág lett, egy színből. Mindegyikhez varrtam egy madárkát is. Kellemes meglepetésként ért, hogy a transzferfólia selyemszalagon is működik, így végre nem felejtettem el cimkézni sem.

Nagyon tetszenek, már négy van készen, legalább további 6 megvarrva, kifordítva, részben kitömve várja, hogy befejezzem, és még háromféle várja, hogy kiszabjam és megvarrjam. Eredetileg meg akartam várni, hogy mind készen legyen és egyszerre mutassam meg őket, de most pár napig megint dolgozom kell, és addig meg nem bírtam volna ki, hogy ne mutassam meg nektek. A kész virágos-madárkák az étkezőnkben lógnak az ikeás üvegkeretek aljáról. Nagyon "tavaszos" az érzés!

3 megjegyzés:

Hokata írta...

Katám! Nagyon szépek lettek! Kedvet csináltál, hogy én is befejezzem az én lógókáimat, már 2 hónapja megvarrtam őket, csak összekellene állítani. Én szívekkel fogom a madarakat fűzni, de ez a virág nagyon jó. Ez saját kútfő?

UKati írta...

A madár és a virág Tilda, de az egyik a téli könyvben a másik a nyáriban van... Csináltam belőlük tavaszt!

KicsiKató írta...

Jajj, de jók ezek a színek! Igazán tavaszias hangulatot árasztanak!!