2008. november 16., vasárnap

Ajándék háromévesnek

Minci (hivatalos nevén Mária) és Bazsa fiam együtt tanultak meg járni, labdázni, sütit sütni a homokozóban. Mi, anyukák, együtt tanultunk meg bánni velük :-). Sajnos azóta messzebb költöztek, így csak ritkán tudunk találkozni, főleg, mióta mindkét családba megérkezett a kistesó. Minci harmadik szülinapjára készítettem ezt a krétatartót. Esetemben bátorságra vall a zöld cérna, de nagyon bejött, pont olyan színű mint a virágok levelei.

4 megjegyzés:

Edige írta...

Nagyon népszerű ez az ajándék mostanában. Én is elkészítettem a hét végén, az unokatesóm kislányának, csak színes ceruzákat raktam bele.

Barbi írta...

Nagyon helyes! Én a horgolótűimnek és a manikűrös dolgaimnak szeretnék majd varrni hasonlót. Egyenlőre csak terv, annyi mindenbe belevágtam. Egyébként nyugodtan játszhatsz, ha a te neved húzom ki, duplán örülhetsz! :-)

UKati írta...

Tényleg népszerű, mert lehet variálni, egyszerű és mégis tök jó. És ráadásul az ünnepelteknél is mindig sikeres :-).

Láttam a tiédet is Edige, de nem tudtam nagyban megnyitni a képet... Pedig a részletei is érdekeltek volna :-).

Barbi, nagyon izgi ha játszhatok is! Ha manikűrös dolgoknak csinálod, akkor lehet, hogy érdemes úgy elkészíteni, hogy a tetején vissza lehessen hajtani az anyagot, nehogy kicsússzanak a holmik. A fémtárgyak csúszósabbak mint a kréták és ceruzák.

Barbi írta...

Igazad van! Kösz az ötletet, felhasználom a tervezésnél!