2008. szeptember 17., szerda

És eljött a kánanán...

Képzeljétek, Edige ötletén felbuzdulva (miszerint érdemes megkérdezni a lakástextil boltokban, hogy nincs-e feles textilmintájuk), én is folymatosan kérdezgettem amere jártam. Sajnos nem sok sikerrel, mert állítólag vissza kell küldjék a gyártónak. Amikor erről meséltem a játszótéren "anyuka-barátnémnak", felkiáltott, hogy a régi munkahelyén most kínáltak neki egy zsákravaló maradékot, de neki nem kell!!! Több se kellett, szép nagy szemekkel ránéztem és kértem, hogy legközelebb ne utasítson vissza egy ilyen ajánlatot, gondoljon rám. Hétfőn a nagy eső közepette csöngetnek és ő áll a kapuban egy zsák anyaggal! Alig bírtam ki, hogy mindkét gyerek elaludjon és pakolhassam kifelé a kincseket. Van közötte varrásból származó maradék, de teljes színskálák is! A virágosakból már látom magam előtt a táskákat.... Van ötletetek, a színsorokra? Nem túl nagy darabok, kb. 15 cm szélesek és 15-25 cm hosszúak. Már leszedtem őket a "háttérről" és így még szebbek :-).








5 megjegyzés:

Edige írta...

Hű... micsoda kincseket kaptál! A színskálákból készíthetnél egy kockás alapot, aztán arra jöhetne applikálás. Klassz párnákat lehetne gyártani belőle.

Barbi írta...

Hú, most nagyon irigyellek! Imádnék egy zsáknyi anyagot! A férjem már kevésbé... Már kórosnak tartja. Most is turkáltam egy pár szépet!

Liisa írta...

Mittään en ymmärrä mutta hienoa on! Ja ihana laatikko tuolla vähän aiemmin szülinaprassa!
Mulla on täällä pikku postiprojekti valmisteilla, tulee kun kuivuu.
Arva mun korttimyjäiset on 4.10. ja mulla on vasta 20 korttia valmiina! Ne myyjäiset kestää 8 tuntia! En voi myydä kuin pari korttia tunnissa! Tai sitten täytyy tehdä lisää kortteja.. oioi, onpa kamalaa :D
Terveisiä!

UKati írta...

Barbi! Sajna nálunk is az étkező padlóján vannak egyelőre az új szerzemények :-) Hétvégén nézünk új komódot...

UKati írta...

Liisa! Sain taman verran vari-naytteita ja ylijaanneita kankaita verho ja huonekalutekstiili kapupasta! Ihania!

Tsemppia korttientekoon! Tarkaile postiasi! Paketti menossa! Lahti tiistaina "prioriteettina".